Äntligen klart!

Förra sommaren bestämde vi oss för att ta bort de "kryptallar" som troligen suttit på tomten sedan husen byggdes. Tallarna var nu ca två meter höga och tog upp mycket plats. Det som var positivt med dem var att de gav lite skugga och även insynsskydd mot vår altan.
 
Tallarna försvann och istället byggde vi plank som skulle skärma av lite. Planket går i samma stil som staketet med lite smalare ribbor målade med järnvitriol. Vi blev väldigt nöjda, ända tills vinterns storm, Dagmar, drog fram. Vi fick montera ner det lutande planket och ställa det på vinterförvaring för att förstärka med stag när tjälen gick ur marken.
 
Tur i oturen var att vi inte hade hunnit dra el och montera belysning på planket innan vintern. Men nu är det äntligen gjort! Lagom till de mörka kvällarna blivit längre kan vi nu sitta i soffan och titta ut på vårt upplysta plank.
 
 
Det är bara en sak som stör, bakom planket, nere på gatan, står gatubelysningen och med sitt orangefärgade ljus passar den inte alls in i utsikten.
 
Vill du vara med i utlottningen av ett silverhjärta, och samtidigt stödja cancerfonden? Kika här!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ser jättefint ut! Vad mysigt nu när det är höstmörka kvällar.

Ha en bra dag!
Kram Linda

2012-10-17 @ 11:33:57
URL: http://hemochtrevligheter.blogspot.com
Postat av: creando

Verkligen snygg design på planket.
Vi hade också kryptall här förr, typ 2 meter hög och så lagom krypande:) Men nu sitter här en nyplanterad thuja-häck som vi hoppas ska skydda från insyn hyfsat snart :)

Kram

2012-10-17 @ 18:36:03
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Postat av: Queen of Kammebornia

Vad skönt med lite ljus i mörkret!

2012-10-17 @ 22:33:24
URL: http://queenofkammebornia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0