Nytt och fint

Nu har vi fixat och donat hos lilla A och hon har fått jättemysigt i rummet. Nya gardiner, tavlor på väggarna, julklappar som hittat rätt plats och inte minst, sin säng i rummet. Första natten igår gick sådär, men förmodligen mest för att hon är täppt i näsan och då brukar hon sova dåligt. Själva läggningen var inga problem.
 
 
Vi önskade en Happy Light till hennes rum i julklapp, men då de var oerhört svåra att få tag på lyckades vi istället hitta ett annat märke. Precis lika fin och även den i olika färgställningar att välja mellan och inte minst, till bättre pris.
 
Imorgon är ännu en stor dag, första dagen på dagis! Det är tur att hon har storebror i huset och att hon är van att vara med och lämna honom på morgonen. Men jag är ändå lite glad att det inte är jag som har hand om inskolningen.

Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia

Mysigt med ljusslinga! Lycka till med inskolningen :) Kram!

2013-01-07 @ 00:23:49
URL: http://queenofkammebornia.se
Postat av: Mormorsglamour

Vad kul att få fixa iordning i barnens rum lite. Det skulle verkligen behövas här hemma, just nu har de fått de möbler som blivit lite över här och där. Det är en salig blandning och ingen förvaring. Det är nästa projekt att ta itu med.

Grabbarna här hemma hade verkligen längtat efter dagis och alla kompisarna. De skuttade iväg dit. Lycka till med inskolningen.
Kram
Helena

2013-01-07 @ 09:06:52
URL: http://afnord.blogspot.com
Postat av: Liw - FINA LYAN

är också sugen på en sån till min sons rum... :)
vilken fin blogg du har!!

2013-01-09 @ 10:23:02
URL: http://finalyan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0