Ordning och reda

Jag tycker om att planera och håller ordning på det mesta. Jag är oerhört strukturerad och det jag gör är noga genomtänkt. Det är bra för det mesta men medför också att det till exempel kan vara svårt att somna, alltid en massa tanka på både stort och smått som rör sig i huvudet.
 
För att komma ihåg allt som är viktigt är min mobilkalender oumbärlig! Allt skrivs in, tider att passa, idéer att komma ihåg, när soptunnan ska dras ut till vägen och födelsedagar. Sedan plingar det till när det är dags och det händer ofta ett par gånger om dagen.
Hemma har vi haft kalender då och då, i år ska vi ha det igen. Jag har gjort en där vi har en gemensam och även varsin ruta för viktiga kom-ihåg. Än är det ganska glest på raderna och det känns bra, vi behöver lite lugn och ro ett tag. Det kommer att ändra sig. Om en månad ungefär drar det igång med alla aktiviteter och födelsedagar under våren.

Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia

Det är så skönt med en g l e s kalender så man får plats att andas :) Kraaam!

2013-01-09 @ 09:33:51
URL: http://queenofkammebornia.se
Postat av: Lyllos

Ja min telefon plingar också om det mesta, fantastiskt avslappat sätt att komma ihåg tycker jag men en pålitlig påminnelse utan att man själv behöver kolla efter hela tiden.. Förutom när min telefon kraschade innan jul men som tur är har jag synkat kalendern med min man..
Ha en härlig onsdag och fyll inte på kalendern för mycket! :)

2013-01-09 @ 13:42:57
URL: http://lyllos.blogspot.se/
Postat av: Sara

Hej!

Blev överlycklig när jag såg trendenser.se fantastiska tips om att ladda hem Lovisa Burfitts bilder. Men jag hann inte :( Vill du dela med dig till en vänlig själ? Skulle bli över- över- över-lycklig för ett mail med de högupplösta bilderna till Sarastenberg@msn.com

/Sara

2013-01-09 @ 18:18:13
URL: http://sarastenberg.se
Postat av: Anna och en röd stol

Snygg kalender!! gillar oxå när det är lite glest mellan raderna :) Anna

2013-01-09 @ 22:51:49
URL: http://annasrodastoloannat.blogspot.se
Postat av: creando

Vilken snyggkalender! Och så härligt tom... Det är väldigt skönt tycker jag :)

Kramar

2013-01-09 @ 22:55:03
URL: http://creando-kicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0