Sweet!
Sweet Paul Magazine har jag sneglat lite i tidigare, nu tog jag mig en ordentlig titt efter länktips från Helena och jag gillar den verkligen! Inspirerande bilder, gör-det-själv-tips, mat och dekoration. Allt liksom. En liten nackdelen är att jag tycker det känns så krångligt med recept på engelska, annars hade jag nog provat på Baked Wintermint Cake ur nya numret. Det får kanske bli en egen variant istället, mint och choklad blir aldrig fel.
Sweet Paul finns såklart både på Facebook och Pinterest. Pinterest som är både fantastiskt och farligt på samma gång. Det är hur lätt som helst att bli fast medan tiden går och allt man egentligen tänkt göra försvinner all världens väg.
Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia
Jag har inte vågat börja med Pinterest, men jag förstår att det är fantastiskt!
Postat av: Anonym
Håller med helt! Bara älskar Sweeet Pauls magazin. Älskar bilderna, pysslet, recepten... ja allt faktiskt :)
Kram
Helena
Postat av: Anna och en röd stol
Hej! Jag brukar oxå kika in hos Sweet Pauls magasin, visst man blir helt fast, så vackra bilder och annat gott. Här kommer svar på din fråga. Jag använder för det mesta knappar och har dom på mitten på baksidan. På kuddar med bolstertyg så syr jag ihop för hand. Hoppas jag kunde hjälpa dig. Ha en bra kväll. Kram Anna
Svar:
Johanna Dolk
Postat av: creando
Den kakan ser ju bara helt underbar ut. Hur gör man för att få den så hög och fin, undrar jag?
Kramar
Svar:
Johanna Dolk
Trackback