Grillpremiär!

Nu är påsken slut. Men det finns en del spår kvar, främst i form av godis som inte kommer ta slut i första taget, men även några fjädrar.
 
 
Det brukar, precis som vid jul, bli lite pynt kvarglömt nånstans, lite längre än planerat.
 
 
En av dagarna i påsk tog vi fram grillen och åt den första av många goda grillmiddagar. Grilla kan väl de flesta och vad man grillar är inte det viktigaste, det mesta blir gott. Men ett tips är foliepaket med brieost fylld med vitlök och valnötter, toppad med honung. Jag som inte äter brieost i vanliga fall tycker att det är riktigt gott, prova!

Kommentarer
Postat av: Ninelin

Skönt med extra lediga dagar, få umgås med familjen, äta påskgodis och för vår del ”hinna ikapp” med saker. kram

2013-04-02 @ 09:53:14
URL: http://ninelin.blogg.se/
Postat av: ellie

åh va gott med grillat! det är ju helt underbart!

2013-04-02 @ 16:00:53
URL: http://ellielindh.wordpress.com
Postat av: pilotfrun

Åh, jag älskar att grilla så här på vårkanten. vi tog också fram grillen härom veckan. Helt ljuvligt!
Hoppas att du haft en fin påsk!
Kram
Rebecca

2013-04-02 @ 17:06:36
URL: http://pilotfrun.se
Postat av: Lissen

Vilken vacker påskbukett och det där briepaketet lät fantastiskt.

Tack för din krya på hälsning

2013-04-02 @ 17:29:22
URL: http://lissento.blogg.se
Postat av: Hemlängtan

Ojojoj, det lät gott och det ska jag absolut prova!!! Vi har inte haft vår grillpremiär men det kanske är dags snart...

Kram, Jenny

2013-04-02 @ 21:05:53
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: bara anna

Jag gillar ju brieost och tycker om att värma den i ugnen med nötter och honung, har inte tänkt på att man kan göra det även på grillen, ska absolut testas.

Må så gott!

2013-04-02 @ 21:20:42
URL: http://annacecar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0