Fina vänner

Vad svårt det blev det här! Så många hade väldigt fina vänner som förtjänar extra uppskattning eller uppmuntran. Om jag ska vara ärlig fick jag faktiskt ta lite hjälp av min man att välja och vi var ganska överens. Vinnaren av vänskapsarmbandet skrev så här om sin vän.
 
"För alla magiska fantasiplatser vi skapat tillsammans. För alla fnittriga nätter och dagar som vi inte ville skulle ta slut. För de tårar vi fällt och de kramar vi gett varandra. För den där stjärnklara natten då vi gjorde snölyktor och låg i snön, minns du? För alla ord vi sparat genom att förstå varandra ändå. För popcorn, glass i coca-cola och kinderägg i te, din kreativitet och alla vår kärlek. För våra minnen, vår framtid och för att du varit min underbara vän i 20 år, Tess."
 
Vänskap. Punkt slut. Armbandet skickas till Elin med bloggen Elvornas hem. Eller såklart direkt till hennes vän.
 
 
Men att välja bort alla de andra, nej, det blev för svårt helt enkelt! Jag får helt enkelt knåpa ihop ett par armband till. De blir inte lika, jag får klura lite, men två armband till kommer alltså att hitta hem till några som förhoppningsvis blir glada.
 
"Åh, vad fint! Jag skulle ge det till min son som är 11 år och önskar sig ett armband varje dag. Jag och hans syster har Pandoraarmband som liknar ditt. Idag sa han att meningen med livet är vänskap mamma, vänskap och kärlek! Det tycker jag var fint och därför skulle jag ge det till honom :)"
 
Det är klart att han ska ha ett eget armband om han önskar sig ett varje dag, prinsen i Kammebornia.

"För bara några månader sedan berättade en vän om deras långa kamp i motvind för att få något som de allra flesta bara tar för givet. Jag vill inget hellre än att det ska lösa sig för dom och känner mig så maktlös för att jag inte kan göra något för att hjälpa. Det enda jag kan göra är att finnas där som vän och en sån här fin gåva skulle visa hur mycket och ofta jag tänker på henne."

Petras kommentar berörde mig lite extra av flera personliga orsaker och jag tror att jag förstår.
 
Fina vänner skulle ingen klara sig utan, jag har just bjudit in mina närmsta på en riktig tjejmiddag och jag hoppas alla kan komma. Det skulle verkligen vara roligt och är något som jag tänkt göra så länge. Nu är datum bestämt och menyn klurar jag på.
 
Har ni några tips på hur man ordnar en riktigt bra tjejmiddag?
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Elva

Åh, så glad jag blir! Min Tess förtjänar verkligen ett armband :)

2013-02-01 @ 09:43:24
URL: http://elvornashem.blogspot.se
Postat av: Mamma Elva

Tjejmiddag förresten.. själv älskar jag plockmat som tapas eller så. Man kan sitta i flera timmar och småäta och mysa! Och roligast är det ju om man lagar den tillsammans!

2013-02-01 @ 09:50:56
URL: http://elvornashem.blogspot.se
Postat av: Hemlängtan

Grattis till vinnarna! Det är verkligen guld värt med vänner och dem ska man vara rädd om.

Kul att planera en tjejkväll. Håller med ovanstående att plockmat alltid brukar vara omtyckt.

Ha en fin dag!
/Jenny

2013-02-01 @ 10:12:14
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: Petra/Popetotrora

Tack igen för den fina vinsten! Jag blev så glad när jag såg mailet imorse!

Lyckad tjejmiddag.... mat, vin, goa tjejer är såklart de obligatoriska ingredienserna. Egentligen behövs väl inte så mycket mer, men till en tjejträff jag var på för ett tag sedan had ejag ordnat ett quiz med frågor om tjejerna, gamla minnen och så. Upskattat som tusan!

Kram kram

2013-02-01 @ 20:07:23
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com
Postat av: Sara

Oj oj, typiskt mig att bli så rörd. Ja alla de bidragen förtjänade verkligen ditt vänskapsarmband. Med Hotshot på tjejmiddagen så kan väl inget gå fel?! Koka kaffe, vispa grädde. Ha så trevligt :)

2013-02-02 @ 23:49:09
URL: http://www.creadomi.se
Postat av: Lissen

Vad gullig du är som gör extra armband!

2013-02-03 @ 22:51:48
URL: http://lissento.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0