Alla hjärtan

Det har börjat pratas om alla hjärtans dag, brukar ni uppmärksamma det? Vi köper inte presenter eller gör något speciellt men visst kan det vara roligt att överraska lite ändå, bara för att det är alla hjärtans dag och just för att det inte förväntas. Jag tänker nog överraska storebror med något gott, han blir så glad.
 
 
Annars kan man skicka kort till de man tycker om. De här fina har Sara/SMÄM gjort och delar med sig av till den som önskar! Snygga och inte så där gulligt rosa med hjärtan utan så fina att man skulle kunna skicka till sig själv.
 
Idag ska jag på massage igen, lite skönt, mycket ont och väldigt välbehövligt. Är det förresten någon som har något bra välkomstdrinktips?
 
 

Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia

Vad skönt med massage! Min bästa välkomstdrink är limoncello (citronlikör) blandad med bubbelvin, t ex Chapel Hill, blanda som saft ungefär - först lite limoncello och sen fylla på med bubbel. Läskande och gott! Jag ska mäta på Viggo i morgon.... jag har glömt det, hör av mig! Stor kram!

Svar: Ingen brådska!
Johanna Dolk

2013-02-05 @ 22:12:31
URL: http://queenofkammebornia.se
Postat av: Mamma Elva

Jag fyller år dagen innan alla hjärtans så det har aldrig blivit något vi egentligen "firar". Men kanske räcker det med ett sånt där fint kort till någon man håller av, behöver ju inte vara ens partner. Ska absolut testa på det där "crazy"-kortet till min väninna.

Kram

2013-02-05 @ 22:50:47
URL: http://elvornashem.blogspot.se
Postat av: creando

Såå fina kort. Skulle passa fint att skicka till mig också :)

2013-02-06 @ 00:05:40
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Postat av: Emma - ung mamma till Hugge

Söta kort :)

Kram

2013-02-08 @ 16:07:52
URL: http://emma.bloggwar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0