Färgexplosion

Appropå färgexplosion, storebror fick vara uppe och se melodifestivalen i lördags och favoriten blev inte helt oväntat Yohio, som ju faktiskt kommer från Sundsvall. När vi sedan skulle till farmor frisören och bli klippta igår kväll var önskemålet att se ut som Yohio. Inte helt lätt med kort hår, men spretiga rosa toppar blev det och en nöjd storebror!
 
Annars är det ganska sparsmakat med färg hemma hos oss, i de flesta rummen är det ljust på väggarna och det är bara i barnens rum som det blir ganska färgglatt ändå. Vi har inte vitt utan glått eller svaga kalla toner och till det kan man ju välja att lägga till färg, men just nu är det som sagt inte så mycket alls. Till och med det turkosa har fått flytta in i skåpen för ett tag. Jag kommer säkert att börja plocka fram det igen när vi närmar oss våren, för man blir faktiskt glad av färg.
 
 
De här bilderna och färgguiden finns på Åhléns hemsida och det är verkligen snyggt, men jag tror att jag skulle tröttna på färgerna om jag hade så här mycket hemma, men hos andra som sagt och på bilder, väldigt snyggt!
 
 
På hemsidan skriver de om färgers betydelse och hur man kan tänka när man färgsätter sitt hem. Jag tycker att färgcirkeln är fin som den är.
 

Kommentarer
Postat av: Hemlängtan

Ja, visst piggar det upp med färg! Och behovet efter pastell så här års är riktigt stort hos mig. Jag har inte så mycket färg hemma i vanliga fall men känner nu att det börjar bli dags för lite mer färgklickar.

Ha en underbar dag!
Kram, Jenny

2013-02-04 @ 09:38:19
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: malin

fin blogg!

2013-02-04 @ 18:14:25
URL: http://fashionfreeak.blogg.se
Postat av: Emma - Från min sida sett

Ja färg är fint, speciellt till våren:) Hoppas att du har en fin kväll!

Kram

2013-02-04 @ 18:14:51
URL: http://franminsidasett.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Det är snyggt med färg - hos andra;) Jag kan bara inte få till det. Här är det mest svart o vitt,lite grått och beige, fast jag kan tycka det är lite tråkigt ibland.

Kram Pernilla

2013-02-04 @ 20:51:28
URL: http://vardagslyxhosnilla.blogspot.se/
Postat av: Lissen

Så bra att storebror blev nöjd med lite färg i topparna :-)

Var likadant för mej ang slalom, hade ett långt uppehåll och gruvade mej. Men det var lite som att cykla, ta det bara försiktigt så kommer det att gå supebra

2013-02-04 @ 22:57:06
URL: http://lissento.blogg.se
Postat av: creando

Färgcirkeln gillar vi. Bra att ha lite koll på den både när man inreder och när man gillar bildredigering :)

2013-02-05 @ 00:09:53
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Postat av: Anna och en röd stol

Ja det gillas!!! Har alltid huvudet fullt med färg :)))

2013-02-05 @ 09:08:43
URL: http://annasrodastoloannat.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0