TV-vanor

Idag får det bli ytterligare en tur till Ikea för att byta hyllan vi köpte häromdan. Den är ful i lacken på flera ställen. Jättetråkigt att vi behöver åka igen och att vi inte kan börja göra iordning direkt. Dessutom tog vi det sista paketet, så det är inte säkert att vi kan få med oss någon ny idag heller. Vi får se.
 
 
Jag måste medge att TV-tittandet gått lite över styr för storebror under ledigheten. Morgon, lite på dagen, ibland lite till eller kanske lite spelande och så på kvällen. Men det ordnar till sig när det blir vardag och rutiner igen.  Lilla A har inte förstått grejjen än, det är bara när det är musik som hon tittar lite. Här har de dragit fram sina pusselpallar, kanske lite väl nära, och tittar på Så mycket bättre. Sötnosarna!  

Kommentarer
Postat av: creando

Vilken ursöt bild! Trots tv-tittande :)

Så trist när det är fel på grejerna. Egentligen tycker jag att IKEA skulle stå för reskostnaden när man måste åka och byta. Det är ju de som gjort fel!

Kramar

2013-01-04 @ 17:14:37
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Hej, var gärna med i min tävling där du kan vinna majskrokar i smakerna majs, vanilj och frukt :) Har du inte egna barn i rätt ålder kanske du kan ge bort dom? :) Eller varför inte smaska på själv! Kika in här och delta: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2013/january/tavling-vinn-majskrokar-i-olika-smaker.html

2013-01-05 @ 00:29:07
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: Hem och Lycka

Så mysigt! Det är nog inte så farligt med tvtittandet, finns nog värre saker..

kram Mia

2013-01-05 @ 08:47:02
URL: http://hemochlycka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0