Förberedelser

Nu har jag suttit med prismärkning och annat inför lördag. Det blir en del helt nya smycken och andra som jag förändrat en del, tillsammans med gamla favoriter. Förhoppningsvis finns det något som faller besökarna i smaken.
 
 
De här färgglada armbanden tycker jag själv mycket om, både de i alla regnbågens färger och de enfärgade med en stor silverpärla. Jag har även några helt nya läderarmband med hamrade silverpärlor på en lite grövre rem, både svart och brun tillsammans med den tunna remmen och mindre pärlor i silver eller koppar.
 
 
Sedan kommer det såklart finnas en hel del silversmycken också, droppar, stjärnor, hjärtan, blad och budskapsbrickor. Här ser ni förresten en glimt av betongstjärnan som jag gjorde en egen gjutform till. Den ska slipas en del och när jag har en till stjärna klar ska jag försöka stämpla barnens namn och födelsedatum på.
 
 
Jag har förrutom smyckena även gjort sex olika tavlor som jag ska försöka sälja. De här tre fjärilstavlorna där fjärilarna liksom svävar över duken och så tre dop- eller barntavlor liknande de mina barn har.

Kommentarer
Postat av: Ellie

jättefina armband. Säljer du dom?

Svar: Hej, ja absolut, jag säljer armbanden! Är det de med färgglada pärlor du tänker på?
Johanna Dolk

2013-05-15 @ 13:24:23
URL: http://ellielindh.wordpress.com/
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Tavlorna var helt underbara. De får du nog lätt sålt på.

Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

2013-05-15 @ 16:35:00
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Petra/Popetotrora

Så mycket fint! De färgglada armbanden är verkligen som små karameller. :)
Jag är säker på att det kommer gå fin-fint i helgen! Kram //Petra

2013-05-15 @ 21:16:14
URL: http://www.popetotrora.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Så mycket fint. Älskar fjärilstavlorna! Lycka till:)

Kram pernilla

Svar: Tack så mycket!
Johanna Dolk

2013-05-15 @ 21:38:36
URL: http://vardagslyxhosnilla.blogspot.se/
Postat av: Amandah - Blogg, Design & Illustration

Vilka underbara armband. :)

2013-05-16 @ 09:36:57
URL: http://exeggutor.se
Postat av: Liw - FINA LYAN

vad fin stjärnan blev!

Svar: Ja, riktigt bra. Nu ska jag bara slipa lite och prova att stämpla text, och få till en till. Blir de bra ska jag göra fler!
Johanna Dolk

2013-05-16 @ 20:50:59
URL: http://finalyan.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilka fina tavlor du gör! Helt perfekt doppresent!

Jag beställde stämpeln på Vistaprint. Det var absolut billigast där av de ställen jag kollade, men sen var iof frakten helt sjukt dyr, så det kan vara bra att se om det är annat man är intresserad av när man ändå beställer därifrån. Jag sonderade dock inte marknaden jättenoga så det kanske finns andra ställen som är billigare, men av de jag hittade så var det bäst pris.

2013-05-18 @ 08:21:41
URL: http://pastill.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0